Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg hemåt (Haiku)

Jag hjälps på vägen:
Sommarmoln mot natthimlen
formar världskartan

 

------------------------------------------------
Tyvärr är kameran på service, så ni får tro mig på mitt ord. :)
Som tröst plockar jag fram en annan molnbild.




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-14 09:19



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin och tänkvärd haiku.
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt somrig haiku...
2014-07-14

    ej medlem längre
Molnen kan bilda fantastiska formationer ibland.
Fin haiku!
2014-07-14

  Minkki VIP
en skön tanke, att inte navigera enligt stjärnorna utan sommarmolnen
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)