Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aladdin, Fragment vid 25-års åldern

Det var vid Norra Bantorget
vid Aladdin det hände

Där vid kön när man precis
skulle gå in

Vakten säger
"Men du har ju jeans, du kommer inte in ! "

Detta var under sent 90-tal då många
krogar fick för sig att du inte kom in
om du hade jeans eller gymnastikskor på dig

Jag kunde inte hålla mig:
"Men mina jeans kostar tre gånger så mycket som
dina chinos ! "

Tror ni jag kom in efter det ?

Helt rätt: jag fick byta ställe, men det gjorde jag med glädje !

© Christer Johansson 2014-07-15




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP