Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8:58 - Min personliga icke-tid

Jag gick hemifrån klockan två minuter i nio på förmiddagen
och kom hem från affären klockan två minuter i nio.
Jag somnade (och vaknade dagen efter) klockan två minuter i nio
och åt frukost samma tid.

 Är det jag eller klockan som har stannat... eller tiden?

Och hur sätter jag in nya batterier?

8:58, min personliga icke-tid.

Om klockan är 8:58, kolla en gång till...

 

---------------------------------------------------
På bilden: Mandala i ett buddistiskt kloster i Tibet.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-16 18:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild och härlig iakttagelse/kram
2014-09-27

  Minkki VIP
då har du ju all tid i världen - hinner göra vad som helst utan att håsa :)
2014-07-17

  M M Mannheim VIP
Tid, ja tid en märklig uppfinning. Utan tid, kanske ingen död!
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)