Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt och datt om det och sånt


Smått och blandat

Dialågvattenmärken

- Du ska då jämt säja emot mej!
- Det stämmer ju inte alls!

- Varför svarar du alltid med en fråga?
- Vad menar du med det?

- Du ska då alltid  ha sista ordet!
- Det ska jag ju inte!

- Är du katt- eller hundmänniska?
- Musperson.

---

Ibland måste man satsa för att dra en nit. Utan nitar, inga jeans. Och vem vill gå med rumpan bar?

Själv är bästa dräng. Envar sin egen drängstuga.

Döden är som en argsint hund. Blir du rädd för den, bits den. 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP