Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Nu

Nuet
förlorat

redan
innan

nujägaren
skjutit
eller stavat
till Nu

gäckar
väjer 

utan
steg

utan
hopp

utan
avsikt

faller
följer
bäckens
torkade fåra

svallar
skvallrar
sköljer
över stenar

över
tidens
alla bräddar

i bärstinna
skogar

tångtyngda
hav

markens
djur

bär det
i pälsar
och läten

fiskar
och fåglar

i luft
och vatten

under fjäll
och vingar

viskar
och klingar

odlaren
lyfter
mot solen
 
en solvarm
tomat






Fri vers av Petter Wingren
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren