Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten


Med vidöppen mun

ligger natten där ute

i mina tankar observerar jag

det osynliga

det berusar mina känslor

där utanför tiden

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-16 10:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-07-16

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vilken fin dikt..
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén