Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur bilderboken, grillkväll

Gräshoppa

gräs, hoppa!

Hoppade såklart/ argsint knirkande

istället---le din idiot...le.

Eller låt bli... + mellanslag/ frukost i det gröna

En ding-ding värld ( men det visste jag ju redan)...

 

- Det är för fan bara att värja ( vänja?) sig!

- Vilket språkbruk..

- Här finns inga sömmar (eller var det drömmar?)att syna

 

"I kväll är det grillkväll, jajjemen..."

hutlöst

och adeln näckar----stiff  upper lip...

welcome to reality-my ass!

Det är enkelt för de lyckade 

det går fort nu..

- Var det verkligen Så du sa?

 

 

Sen

 

 

 

Lugnet

efter, när tårhuden skrumpnat. Daggkåpan är tom.

handens linjer bär (ett hjärta av guld)

Egensinnet virkar sitt nät/dövheten bryter tystnaden

myggbarn/igel----vatten

En sky av vitt och indiankrasse

fyra barkbåtar---en för varje bokstav i vårt namn

Svandun....svandun

och 

koltrasten

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-16 19:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande text i målande bilder där känslor vibrerar!
2014-07-17

    ej medlem längre
Rolig text där det händer mycket!
2014-07-17

    ej medlem längre
alltid + koltrast
hoppgräs.
2014-07-16

  Ponkla
Kul resa med olika bilder i en kombination av känslor.
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo