Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 72 "Aikido" (Schackpoesi nr 12)

I grundvallarna precis
som med schack

Försvar och säkerhet

Vinner oftast i det långa loppet

Aggressivitet brukar genomskådas

- smulas sönder -

likt en lergök av dålig kvalité

© Christer Johansson 2014-07-17





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-17 00:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kort och koncis
2014-07-24

  Robert Jonsson VIP
Gillar den liknelsen med lergöken du gör. Det påflugna irriterande som smulas sönder.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP