Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken flytt

Ditt elfenbens torn
har rasat och dina kläder
har fallit och ligger
vid dina fötter i en hög

naken är din skrift
och tung är din tanke
pennan som förr flög
stannar nu upp och tveka

för ord som inte finner
sin väg till präntandets stig
där tanken flytt så långt
att den inte ens är

en tanke längre
utan bara något som
förr var en drivkraft
och viljan att skriva

en vacker text
för dig, enbart dig
att njuta en stilla kväll
i brasans sken

som också slocknat




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-18 12:17



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Talking to me?
ARE YOU TALKING TO ME???
Stämmer till punkt och pricka, t o m klädhögen...
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter