Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försvar av revir, en stark drift.


-Vad står på?!



Samlar nerver å hjärna
inför Det Stora Slaget.
Man vill sin boning värna
om, över huvud taget!

Fienderna är vargar,
som vill göra hemfridsbrott!
Skall, se till jag dem sargar,-
dem mejar ner, skott för skott!

Innan, de hunnit in till
mitt Allra-Heligaste!
Göra´t ordentligt, jag vill.
Inte nått slarvigt hastverk!

Jag vill inte förlora -
mot den Lede, Djävulen,
som enbart ämnar hora -
med alla pojkar å män!

Det suger ur mig musten -
å lämnar mig alldes blå.
Jag, redan, tappat lusten - -
-Vad står, egentligen, på?!

Det verkar som det surrar
en massa fientlighet -
runt mig; jag stänger dörrar -
- å undrar: -Säg, hur ÄR det?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-18 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf