Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 74 "Brev från ett fängelse"

Om fönstret gick att öppna,
skulle jag kasta mitt kärleksfullt
vikta pappersplan ut nerför berget

Om dörren gick att öppna,
skulle jag spotta ut körsbärskärnan
i trappen

Om munnen kunde öppnas,
skulle jag säga att jag är en lycklig förlorare

© Christer Johansson 2014-07-19





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-19 13:24



Bookmark and Share


  Maria Natasja
väldigt bra!

gillar mycket!
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP