Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånekarusell

Bryt slentrianen
Bryt lånekarusellen

Om inte
så kommer

dina ägodelar
att äga dig

istället för
att du äger dem

och du kommer att

Bryta ihop

© Christer Johansson 2014-07-19




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-19 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP