Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla sadisten, fragment från min uppväxt

På väg hem från min vän
Gick genom skogen

Klev rakt in i ett jordgetingbo
Fick en massa stick

Blev mycket arg
Sprang hem

Letade efter Maxipuffarna jag hade
kvar från valborg

Tejpade ihop 4-5 stycken
Snurrade ihop stubinerna till en enda stubin
Sprang tillbaka
Tog en massa stick

Tände på ryssarna
Kastade in i boet
Tog en massa stick och sprang hem igen
Var en glad förlorare

© Christer Johansson 2014-07-19




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-19 15:50



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart..underbart!
skrattar här...
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP