Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånelängtan

Sanddynorna och nattsvart hav

hur glömmer jag

havet, fullmånen, livsglädjen
det var Guds kärlek som strålade
när jag öppnade mina ögon
visste jag
att ingen längtan någonsin
kommer att vara större

än då




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-21 01:38



Bookmark and Share


  Nanna X
smärtsamt vacker
2014-07-21

  Peter Olausson VIP
du får mig att vara just där!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP