Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kringelikrokig.

Famlandet efter en ny riktning i livet verkar aldrig upphöra.
Om och om igen produceras nya idéer.
Nya mål hoppas ge den lycka mitt inre suktar efter och ber om.
Vägen dit tycks inte rak utan snarare krokig.
Känslor av meningslöshet och osäkerhet kastar omkull mig och låter mig ligga länge i tvivlets sörja.
Gladlynta människor springer förbi och skrattar åt min velighet.
I farten försöker de få upp mig men misslyckas.
Deras till synes obryddhet inför det som kallas livet gör mig förundrad och tvivlet över alltings varande fortsätter sin dans med mig.




Fri vers av chacca
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-21 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chacca