Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära, så långt bort.

Att inte släppa taget om den som inte håller fast en.
Att våndas och kvida i plågor du inte tror ska upphöra.
Att se men inte röra.
Att få dubbla budskap som klistrar fast tron om ens älskvärdhet.
Släpp taget om livet är dig kärt.




Fri vers av chacca
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chacca