Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tunga virvlar runt





Särar

glatt på

benen

känner hur

din sköna

tunga borrar

sig in och

virvlar runt

i fittan min

det gör mig

jävligt kåt








Fri vers av Eliza-69
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-24 00:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gottar er härligt ;)
2014-07-24

    ej medlem längre
Ni verkar verkligen ha det helt underbart :)
2014-07-24

    ej medlem längre
Låter mums <3
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69