Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sååå jävla dålig..

åååå så jävla bra...på samma gång..
kan man?
mmmmm..klart!
älskar mitt

varande just nu
och hatar på samma gång
känner känner känner och alltså...KÄNNER!....
sådär så det känns lixom
för första gången på väldigt länge..redo nu..kan nu..kanske..
osäkerheten och den lilla djävulen där såklart..vi lixom lever ju ihop
men
SKA strunta i dom

ändå så gör det så förbannat ont hela jävla tiden som om det var det som va grejen...
dumt..
för varför skulle jag låta andra påverka mig???
hummm...visst..
för man älskar älskar och äskar..och DET får man ju....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-24 03:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt intensivt och bra framfört! kram
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP