Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att drabbas av Kärlek är som att tappa fotfästet - En forts. på DESSA KVINNOR MED . . .


Solarplexusslag - Av Kärlek

 

Ack,
jag är en strunt
som snurrar runt.
Runt, runt, runt,
och tokigt mig beter
när jag ser
hur hon ler.
Det finns ej bot
att stå emot
när Kärleken slår rot
Allt kan hända
Förnuft kan sända
allt över ända.
Ack.

Oj,
det spränger,
kränger,
svänger.
Bedagad,
uppjagad,
mentalt försvagad
av känslor övervunnen,
stoltheten försvunnen,
all kraft förrunnen,
komplett förbi,
ej längre fri
under Kärlekens tyranni.
Oj!




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-24 14:51

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För egen del så är kärleken till konsten större än kärleken till kärleken.......
Men erotik är fina grejer......
2014-08-03

  © anakreon VIP
På kärleks ljuva ok
blir ingen riktigt klok.
Calle
2014-07-25

  walborg
Urkul - först romantik och sen hej vilt bara.
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson