Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?





Vill
somna med dig
vid min sida


Vill
vakna med dig
vid min sida


Vill
leva livet med dig
vid min sida


Vill du
allt det där med mig
vid din sida




Fri vers av Eliza-69
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-24 22:58



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint och kärleksfullt skrivet!
2014-07-25

  genni VIP
Vilken vacker kärlek ni har, bra uppbyggd text med äkta känslor, fint!
2014-07-24

    ej medlem längre
Det vill jag sannerligen <3
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69