Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet hägrar


Det börjar oftast som en rännil,
tillrar lite försiktigt,
tempot ökar.
Kastar sig ner för branta stup
skummar, fräser och skyndar.
Har brått att nå målet.
Forserar bränningar och skär
tills det slutligen planar ut.
Lägger sig till ro.
Mognar.




Blir till kärlek






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-25 20:05



Bookmark and Share


  Amari
Överraskande och så härligt slut,
jag ler brett och instämmer!
2015-09-12

  erkki
En så härlig bild av hur kärlek kan uppstå! Bravo!
2014-09-07

  Connie
Helt underbar beskrivning, ljuvlig vackert!
2014-08-08

  Fem hjärtan VIP
Otroligt fin beskrivning av kärleken!
2014-08-01

  Ingrid Trolle
Vilken underbar
bild av kärleken
2014-07-26

  anits VIP
Så fint beskrivet!
2014-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Bra förmedlat.
2014-07-25

    ej medlem längre
Fint beskrivet!
2014-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fin beskrivning...så bra...
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP