Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du en moralpredikant så byt stift och bli Gudspredikant / Jesuspredikant!


Till alla moralpredikanter

 

 

 

Jag har till en del dikter och andra fått olika moralpredikningar. Har ni aldrig hört talas om konstnärlig frihet?

Bara för att jag skriver erotiskt betyder det inte att jag är otrogen till min fru sedan 44 år!

Så kan Ni inte skilja på dikt och verklighet förstår jag inte varför Ni skriver poesi.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-26 11:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra förklarat...hoppas alla har förstått nu...
2014-07-26

  i af apa
just det, frihet råder...
2014-07-26

  Angel of love
Man måste säga det gång på gång att det finns diktarjag.
2014-07-26

  anits VIP
Bra skrivet!
2014-07-26

  cilax VIP
väl talat (vältalat)
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP