Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du moralpredikant så sluta läs här!


Olika köttmarknader

 

 

Det är lite pinsamt

men jag är nog avundsjuk på "lammkött"

De får så att säga 

njuta lite extra 

bland alla underbara mogna

"värmekällor"

 

När jag var ung

och själv "lammkött"

var jag för blyg för att njuta

av "mogna värmekällor"

 

På den tiden fanns det restauranger

som kallades för "de frånskildas klubbar"

Där var man populär såsom "lammkött"

när man var där!

 

Men då var i alla fall jag så inne på att

spela tuff och självsäker.

 

Om nu någon gammal "mogen" flamma

läser det här!

Tack för att ni fanns

kanske skulle ni behövt vara

lite tuffare själva

så vi båda kunde ha njutit!




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-26 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns unga kvinnor som tänder på äldre män.
Tror inte på att man ska vara " avundsjuk" kärlek har ingen ålder.
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP