Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver alla hjältar och demokratin behöver "visselblowers"


Snowden och Assange, vår tids Stålmannen och Läderlappen

 

 

Angående rättsfallen mot 

Edward Snowden och Julian Assange!

 

"Förklara ingen skyldig,

så skall ni inte dömas skyldiga"

Lukasevangeliet 3:37




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-26 12:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP