Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mystiska mannen

Där går du och ser mystisk ut.
Ditt halvlånga hår rör sig rytmiskt i takt med dina steg.
Din blick är någonstans långt bort i fjärran.
Du går med långa steg, målmedvetet, lagom snabbt.

Jag ser dig varje morgon straxt före kl 6,
du gör mig nyfiken,

Vem är du?

Vart är du på väg?

Du har förmodligen inte ens sett mig






Övriga genrer av Piraya
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-26 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya