Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av regn

ännu ej fallen, ett förebud.

En doft med löfte om svalka efter dagens värme.

Vindstilla

Njutbart




Fri vers av Piraya
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-10 21:47



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
ah
2014-07-12

  cilax VIP
hmmm, gillar denna
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya