Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseendets glädje

Min längtan är stark, så länge sedan nu.

Jag skyndar mig längs stigen och uppför backen.
Hör dig tydligt men kan inte se dig än.

Fort upp de sista stegen upp mot krönet av backen.....

nu kan jag se

Du är lite vred samtidigt som du smeker lugnt.

Jag njuter, andas in din doft, vill alltid stanna här hos dig men vet att det är omöjligt.

Hav och strand, jag känner mig hemma, känner mig trygg.




Fri vers av Piraya
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-04 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya