Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

systerskap

Systrar, sisters, syskon, siblings
kan betyda allt eller intet.

Sanning eller lögn.

Tillit eller besvikelse.

Lögn och besvikelse leder till avstånd.

tystnad

försiktigt närmande.


"så skönt att vi kommit varandra nära igen"


??

Vadå nära?
Jag pratar med dig, det är allt.

Tillit saknas, du släpps inte in i min sfär igen.







Fri vers av Piraya
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-12 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya