Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina riktiga vänner

 

 

Det här blir ingen egentligen inte någon dikt

utan mer som en hyllning till de på poeter 

på poeter.se som har blivit mer 

än bara skrivarvänner.

Jag vill inte nämna några namn jag heller

men du och du vet vilka ni är.

Några skrivarvänner har visat sig

inte vara några riktiga vänner

så de har blockerat mig.

Jag har bara blockerat en person

och den respekterade inte vad jag trodde på

utan skrev att jag inte kunde vara kristen

för att jag inte trodde precis som den personen.

Men jag klarar mig med de riktiga vänner

som jag har kvar.

De har visat sig inte bara vara vänner

utan även mina medmänniskor.

 

TACK ALLA NI SOM HAR SAGT ATT NI ALDRIG 

ÖVERGER VAD SOM ÄN HÄNDER!

 

Kram från Semper Fi!

JAG ÄLSKAR ER!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-27 13:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tacksamt skrivet!
2014-07-28

  Rise Little One
Alla behöver inte vara bästa vänner...
2014-07-28

  Angel of love
Väldigt fint skrivet, du är en fin vän.
2014-07-27

  Maj-Lis VIP
Fint skrivet
2014-07-27

    ej medlem längre
Vackert Semper Fi!
2014-07-27

  Connie
Vad gulligt av dig! Du är själv en fin vän som finns där i vått och torrt!
2014-07-27

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2014-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fin hyllning med tacksamma ord...
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP