Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ghost?

 

 

Är det någon som undrar 

över min bild här på poeter just nu.

Så är det något okänt, kanske ett spöke,

som fladdrar förbi framför min TV!

Det är fotograferat av mig.




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-27 13:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Ett fint foto, som jag gillar!
2014-07-28

  Angel of love
Älskar bilden :)
2014-07-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
ett knepigt foto
som jag gillar
2014-07-27

    ej medlem längre
Är det ett foto detta? Har just undrat vad det var.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP