Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(:.......


U T S T Ö T T ;;;





















hon var utstött,




men inte av andra;










hennes livsuppfattning


var så säregen





att ingen stod ut.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 299 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-07-27 13:52



Bookmark and Share


  aol
Det är så förunderligt om man ser en människa som totalt avviker från en själv och bara går sin egen väg och man ser att mitt i det opraktiska finnes nåt som är praktiskt, bra skrivet vännen,
2014-08-08

  Annika Persson
...med sin egen ofrihet...
2014-07-27

    Lars Gullberg






Oj vilka häftiga rader du levererar här
Dessa skulle jag kunna tänka mej att tatuera in

Applåder

Respekt
2014-07-27

  Teresia Ridell
Mycket vilar i känslan av hur man själv uppfattar det ju..och en del är inte så bra på det som för en del spelas med en falsk självklarhet;leende upp/spark ner..
Bra, tänkvärda ord, med känsla !
2014-07-27

  © anakreon VIP
Självmål?!
Calle
2014-07-27

  Tarantaran
Hon stod på sig,
starkt. Kanske
hon fick kraft av
sin livssyn och
mod av att hon
inte böjde sig.
Kanske hon inte
kände sig ensam
eller utstött, bara
stark och egen -
självständig,
t.o.m gudomlig!?

tankeväckande...
tänker på stinkande
surströmmingar som
hittas av sina älskare,
andra flyr :)
2014-07-27

  KYREUS of Sweden
/Parallell tanke:
vad är mobbning?
vad är passiv
utstötning?)
2014-07-27

    ej medlem längre
Föder många funderingar.. om ansvaret för ensamhet ... frivilligt eller ofrivilligt ... tänker på alla människor jag träffat på inom psykiatrin och som ofta är oerhört ensamma .. de är inte aktivt utstötta .. men ...
2014-07-27

  Ingrid Trolle
sorgligt med
ensamma...
2014-07-27

  Maj-Lis VIP
Så kan det verkligen vara
2014-07-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Utstött kan ju
vara att man
strött ut sig
för mycket
men nå´n
borde mött
den med en
tanke då
sluppit att
sen förblött...
2014-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden