Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt UFO







Var det en dag
att minnas.







En tid att vara
glad över.







Hela världen.
Ja hela världen förblöder.







Olja sopberg
och kortsiktiga lösningar utan mål.







Den här tiden på jorden
stinker.







Vi borde lärt oss något.
Men vi må flyta med när isbergen rämnar.







Hubbleteleskopet vrider
sitt jätteöga ut.







Där kanske ute någonstans
må finnas en orörd regnskog.
En livfull plats av oupptäckta arter.







Dygnet runt väntar vi på en länk
bort från våra försurade hav.







Allt vackert som var rent.
Var det en dikt att orka läsa.







Vi är som färdiga förflyttningar
och följs åt i en karavan
av bilköer och byggarbetsplatser







och hysteriska människor
som bara har en sak i huvudet.







Medan andra går under.







Jätteögat stirrar ut
i ett jättelikt mörker.







Det syns inte
bara för oss




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg