Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomförd ordbehandling eller en reflex...

 

Ringlar som tondöv... (förlåt) och ränderna på åkern/ surrandet

det där surrandet.

Och glöden...

 

- Det finns en pyroman här!

 

Stararna skiftar form, byter riktining, ser du? Kroppen av luft.

Stegen prasslar....huden pulserar/ skrudad i små, små pärlor

"Drottningens nya kläder"

I reflexer av ljus

 

 

Blinka åt mig gnisteröga, snälla se åt mitt håll

 

- Ge mig din hand så ska jag säga vem du är!

- Gökunge!

 

Sista bladet/ ånej....

Bryter löften, fast de är fridlysta och buketten

med vita lögner står på bordet

" älskar, älskar inte....älskar...."

Tingens förgänglighet/ jag visste inte----

En kaka till och jag dör av hunger> koppen/ koppad

Ett koppärrat orakel/ behöver inte en till= trasig---nagg.

 

- Du borde ha väntat!

- Blev jag degraderad nu?

 

En annan reflex/lyft/ andas

Trolldomskarusell genom natten...Men en vit springare?

Handryggen, smeker den och följer linjen.

Timmarna med/ Rita---/ gissa/ SPRING...

Streckad...det är det första minnet/ När regnet föll

Då såg du mig...

 Och storhetstiden var över.

 

Hej, hej...hejdad av orden!

- Kråksång?

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-28 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag var såld vid gnisteröga::! :)
2014-07-28

  i af apa
gissa rita spring... naturligtvis dör jag av en kaka till... hej, hej ... hejdad av orden...!
2014-07-28

    ej medlem längre
+koppärrat orakel
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo