Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Mitt i sommarnatten

Somnade
drömlöst
tungt

men vid fel
tidpunkt

hur kan fel
va så rätt

vaknade lätt
sömnhel
och sömnmätt

utan törst
efter svalka
och rinnande
vatten

som att finna
utan att först 
tvingas leta

mitt i den heta
sommarnatten




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-28 06:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland blir fel rätt. Även med andra viktiga saker. Då blir man glatt överraskad.
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren