Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd konstnärssjäl

Nästan ingen känner till honom
Eftersom han har ett av Sveriges
vanligaste kombinationsnamn

Dessutom har han ännu inte gjort några skandaler
för löpsedlarna

Men han har gjort entré
som den konstnärssjäl han är

Christer "Skalden" Johansson

© Christer Johansson 2014-07-28




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP