Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Funnes inget ljud

funnes tystnaden

funnes ingen tystnad

funnes ljudet

allt är beroende

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 10:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
intressant, kan även vara tvärtom som att:

man kan inte få kaffe utan mjölk
om mjölk inte finns
2014-07-29

  Maj-Lis VIP
Sant
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén