Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Sommarsvalka

När dagens
stränga hetta
lämnar över
till mörker

då vänder
sommaren
andra 
kinden till

ingen kan
förtala
varmhjärtad
svalka




Fri vers av Petter Wingren
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 23:08



Bookmark and Share


  Connie
Fin skön text!
2014-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart svalkande text!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren