Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultat


Det finns alltid

resultat

vad det än är

mörkt eller ljust

plus

minus

_____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-07-30 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén