Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ STRANDEN




Vågorna kluckar mot stranden

Rytmiskt böljande

Gungande

Lugnande



Samlar tankarna

Vart är jag på väg?



Plockar bärnsten

Gula och röda


Håller dem i handen

Känner glädje

Underbara strandfynd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-07-30 08:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2014-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Rofyllt...
2014-08-01

    Mia Sedvall
Underbart skrivet!
Så "enkelt" men kraftfullt
budskap..
2014-07-31

    ADI Nehlin
såna stunder behöver man, fint skaldat
2014-07-31

  Angel of love
Vågor vaggar in lugn precis som din text.
2014-07-31

  Maj-Lis VIP
En lugnande text
2014-07-30

  bittemi VIP
Lugn och fin med känsla av närvaro
2014-07-30

    Dan Myrbeck
Fina glimtar
sommarskymtar.
2014-07-30

    ej medlem längre
Tycker om dina ord och dina tankar. Så jordnära och så fulla av ödmjukhet.
2014-07-30

  Lehva VIP
Så vacker och eftertänksam.
2014-07-30

  louisegirl
Så härligt underbart förmedlat <3
2014-07-30

    ej medlem längre
Härligt att samla tankar! för att sedan minnas.
2014-07-30

  Connie
Å så vackert beskrivet. Man blir så lugn invärtes!
2014-07-30

  stig wikman
VACKERT
LILLA
VÄNNEN .
KRAM Å
APPLÅD TILL DEJ.
2014-07-30

  Bengt VIP
En härlig känsla jag minns!
2014-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vara i stunden och spara den till mörka dagar. Det borde man tänka på oftare.
2014-07-30

    ryttarinnan
avslappnande text..fint skrivet
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP