Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skuggig plats

 

 

I skuggan av en katedral

lägger jag ner mitt liv

för att leva vidare i Guds nåd.

 

Världens ondska och lidande

kommer jag inte undan.

 

Men kanske jag ända 

i skuggan av en katedral 

får vara ifred en stund.

 

Det känns så lugnt här

med forntidens byggare 

under där jag vilar mig.

 

Tryggt, tröstande 

av tider som farit förbi.

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-01 20:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns gott att hitta sådana platser...de behövs så väl...
2014-08-03

  anits VIP
Man behöver lugn och tystnad för att orka gå vidare!
2014-08-02

  Bo Himmelsbåge
Ja, det gäller att hitta inre balans för att orka gå vidare!
2014-08-01

    ej medlem längre
Man behöver tystnad och ro för att orka gå vidare...
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP