Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Den absoluta hastigheten

Förväntan
anspänner
lungornas
tältduk

kastar
macka
över
okända
ytor

syresätter
framtidens
ballonger 

förundran
kapitulerar
i närvaro
utan nervspänst

smälter 
glaskross
förflyktigas
i djupandad
vördnad

alla klockor
stannar

alla fartyg
ankrar

alla själar
landar

i kroppslig
tillit

den absoluta
hastigheten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-02 06:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att kapitulera i stundens hetta medan världen försvinner i fjärran. Och aldrig glömma känslan.
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren