Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band som förenar


Det gör minst ont
om man själv klipper
navelsträngen.


Och inte låter barnet
göra det.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-02 09:21



Bookmark and Share


  Palett
Bra uttryckt sanning !
2014-08-05

  Minkki VIP
Den kloka texten skulle jag kalla en aforism :)
2014-08-05

  Lars Hedlin
JA så sannt som du skriver!
2014-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som får mej att tänka längre...
ord som känns...tänkvärt...
2014-08-03

  Ingrid Trolle
Ja, visst kan det
vara så. Tänkvärt,
men ibland måste
man vila på hanen
och anpassa tillfället.
2014-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så!
2014-08-02

    ej medlem längre
Tänkvärt, bra skrivet!
2014-08-02

  anits VIP
Så sant, tänkvärt skaldat!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP