Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just långtidsskador så finns det de vilka rent idrottsligt tänkt och sett, är 'skadade' mest hela tiden, livet igenom. På det viset får en helt enkelt ta sina långtidsskador med en smula klacksparkande, blott utan boll.


Konsten att stå upp för sina selektiva åsikters neutralitet




Jag stöder inte
åsiktskontroll. Vill någon
att jag bara

måste tycka som
de och att
jag måste ta

ställning, underförstått för
att tycka just
som de, då

är jag inte
med på det
tåget. För att

kunna känna att
just åsiktsfriheten fortfarande
ligger högt på

agendan, dagordningen. Måste
den som innebära
just det att

en enskild individ
måste kunna få
tänka och känna

fritt och inte
under som hot
från en enda

falang tvingas gå
med skygglapparna på
genom livets charad.


(Om bilden, föreställande en ria på landsbygden, målad i olja av Raili S.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-03 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP