Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KOKAR KAFFE

 

Ta med er en kaka

och kom alla

till min trädgård i kväll

 

Jag kokar kaffe

och underhåller

med roliga historier

 

 

PS...myggfritt

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-02 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Gott det!
2014-08-04

  Connie
Tack för inbjudan, så mysigt!
2014-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
En fin inbjudan du kommer med...
skönt att det är myggfritt...:-)
2014-08-03

    ej medlem längre
Du är snäll du.
2014-08-03

  M M Mannheim VIP
Kaffe med dig och din humor!
2014-08-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
är det er variant på Tv-programmet : " Har du hört den förut ? " med Ljusberg/kjellberg ?
2014-08-02

    ej medlem längre
Najs. Lite långt bara..
2014-08-02

  Angel of love
Trevligt det vore.
2014-08-02

  ULJO
Låter härligt
2014-08-02

  stig wikman
TACK VÄNNEN.
Men jag hinner
nog inte.
Kommer senare
( när du är solo )
KRAM.
2014-08-02

  Annika Persson
Det brukar också Angie göra,
även om det börjar bli tröttsamt,
tycker hon.

2014-08-02

    ej medlem längre
Oj, så trevligt, tack för inbjudan!
Synd att det är så lång väg bara.
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP