Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Hur kom vi hit

Vad fick
oss hit

vilka steg
tog vi

vilka steg
togs åt oss

vad valde
vi bort

vad 
iakttog vi

vad blundade
vi för

hur tolkade
vi motgångar

sorterade 
framgångar

vad gjorde vi
av längtan
och lust

hur förvaltade
vi vår tristess

hur vårdade 
vi vårt yttre

hur skyddade
vi vårt inre

hur gav vi
vidare
vad vi fått




Fri vers av Petter Wingren
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-02 23:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Frågor jag ofta funderar på. I stort som smått. Inga svar är givna till fullo.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren