Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Se mig

Rör ner 
alla ord
ur alla språk
i en stor gryta

blanda med
varje ambition
bakom uttryck

pressa saft
ur ideal
och semantik

låt koka
sakta
med sitt innehåll

varje fras
med sina
associationer

krydda med
kraftuttryck
och grammatik 

salta med
tystnaden
emellan

låt koka
koka ner
reducera

på botten
i järnkarotten

tydligt
allmängiltigt
smakrikt

ett enda rop:

se mig

var god
servera

se mig

eller reducera
än mera:

jag ser

jag ser
dig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-03 03:31



Bookmark and Share


  Connie
Gillar denna mycket! Att bli sedd, det är något många längtar efter!
2014-08-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla människor vill bli sedda och bekräftade. Jag önskar att det vore så.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren