Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarven

Det är när sorgen blandas
med livets hisnande storhet
med de små lyckostunderna

vardagliga ögonblick
där kärlek lyser igenom

det är då sorgen
är svårast att bära
precis i skarven




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-03 19:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra grepp här av sorgeskarven.
2014-08-08

    ej medlem längre
Så sant. Känner starkt av denna text.
2014-08-06

  RitaBrunner
Precis! Mycket bra Ingela!
2014-08-03

    Sefarge VIP
Mitt i prick för mig.Orden gick in i hjärtat. tack!

2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP