Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandlågan, Fragment från min barndom

En sommar
Längre än alla
--
Liten stuga vid en vik
Intill ett hav
Långgrunt
--
300 meter ut i vattnet
med vattnet till midjan
känns det plötsligt mycket
långt till den lilla stugan
--
Där cyklopen sitter ensam
vid sin stol kvarglömd och saknar mig


© Christer Johansson 2014-08-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-04 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP