Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen lockar fram personligheter

Olika personligheter visar
sig en solig sommardag:

Många vill bara sitta i solen då
Medan andra föredrar att vara inomhus
Jag tillhör den personlighet som får
lite beslutsångest och sätter mig gärna ute
i solen fast i skuggan

Om vi är på ett utomhusfik och det finns
skugga över halva bordet, så sätter jag
mig där skuggan finns så att jag har utsikt
till där solen finns

© Christer Johansson 2014-08-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP