Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Köp dig loss

Köp dig loss
från inre
tomrum

bli 
det du
köper

ät din
framtid

lägg ut
dina
diffusa
behov

på 
konkreta
irrelevanta
föremål

livsmål
för stunden

ät lögnen
om njutning
gör den till
sanning

du har förlorat
personnummer

men minns
kontokortets
kod

dess baksida
är svart

köp dig
loss
från det
svarta

dess framsida
är svart

köp dig loss
från det
svarta

din hjärna
är en 
streckkod
svart på vitt

köp dig
loss




Fri vers av Petter Wingren
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-04 22:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta är väl just vad många gör. Men ingen tomhet försvinner av ägodelar. Lyckan varar bara en liten stund. Sedan är livet detsamma.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren